«airBaltic» palielina tirgus daļu Rīgā līdz 57%

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka 2023. gada maijā palielinājusi savu tirgus daļu lidsabiedrības mājas bāzē – Starptautiskajā lidostā Rīga – līdz 57%. Tas ir kāpums par deviņiem procentpunktiem salīdzinājumā ar 48% no tirgus daļas šajā lidostā attiecīgajā laika periodā pērn.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “airBaltic turpina būt kā spēcīgs Starptautiskās lidostas Rīga mugurkauls, un mums ir prieks, ka kārtējo reizi esam nodrošinājuši savu pozīciju kā lielākā lidsabiedrība, kas veic darbību no Rīgas, ar 57% tirgus daļas. Mēs joprojām esam apņēmības pilni turpināt darbu mūsu mājas bāzē Latvijas galvaspilsētā kā galvenais savienojumu nodrošinātājs uz un no Baltijas reģiona.”

“Ar līdz šim lielāko piedāvāto maršrutu skaitu vasaras sezonā mēs katru mēnesi novērojam, ka pasažieru pieprasījums pakāpeniski pieaug. Tas attiecīgi atspoguļojas mūsu apkalpoto pasažieru skaitā. Pēdējā mēneša laikā esam pārvadājuši 437 000 pasažieru jeb par 53% vairāk nekā šajā periodā pērn, un sagaidām, ka līdzīga tendence ar pakāpenisku pasažieru pieprasījuma pieaugumu turpināsies visas vasaras garumā,” piebilda Martins Gauss.

Kā ziņots iepriekš, šovasar airBaltic ir uzsākusi tiešos lidojumus uz vēl nebijušu skaitu galamērķu, tai skaitā uz desmit galamērķiem no Rīgas. Lidsabiedrība nesen sākusi piedāvāt lidojumus no Rīgas uz Baku (Azerbaidžāna), Belgradu (Serbija), Bilbao (Spānija), Bukaresti (Rumānija), Burgasu (Bulgārija), Hannoveri (Vācija), Stambulu (Turcija), Portu (Portugāle), Tivatu (Melnkalne) un Erevānu (Armēnija).

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96619296sec.